Det rigtige træningstøj

10 tips til at spare penge på træningstøj uden at gå på kompromis med kvaliteten

At finde det bedste træningstøj til en god pris kan være en udfordring, især når du ønsker at opretholde et stilfuldt look uden at gå på kompromis med kvaliteten. Men med disse tips kan du finde det bedste træningstøj til en god pris og stadig se fantastisk ud i træningscenteret.

 1. Hold øje med tilbud: Mange butikker tilbyder rabatter på træningstøj i løbet af året, især når der er sæsonudsalg. Hold øje med tilbuddene på deres hjemmesider eller i deres fysiske butikker, og tøv ikke med at slå til, når du finder noget, du kan lide. Hos TBF kan du i vores sport outlet se et godt udvalg af tøj til gode priser.

 2. Køb i god tid: Hvis du ved, at du har brug for nyt træningstøj inden for en bestemt periode, kan det være en god idé at købe det i god tid. På den måde har du tid til at lede efter tilbud og sammenligne priser, inden du køber.

 3. Vælg tidløse stykker: Nogle træningstøjsmærker har en tendens til at følge de nyeste trends, hvilket betyder, at deres tøj kan være dyrere og hurtigere forældet. Vælg i stedet tidløse stykker, der kan bruges år efter år, og som ikke går af mode.

 4. Køb kvalitet: Selvom det kan være fristende at købe billigere træningstøj, kan det faktisk koste dig mere på lang sigt. Køb træningstøj af høj kvalitet, der kan holde til slid og vaske, og som ikke mister sin form eller farve.

 5. Tjek mærkets kvalitet: Når du køber træningstøj, bør du også undersøge, om mærket har et godt ry for kvalitet og holdbarhed. Læs anmeldelser fra andre kunder eller undersøg mærkets historie for at sikre dig, at du får et produkt af høj kvalitet. Med mere end 140 anmeldelser har The Body Factory 4,9 stjerner ud af 5 mulige på Trustpilot.

 1. Køb sæt i stedet for enkelte stykker: Ofte kan det være billigere at købe et sæt af træningstøj i stedet for at købe enkelte stykker. Sættene er også designet til at matche, så du får et stilfuldt look uden at bruge ekstra tid på at vælge tøj.

  Spar 40% på shorts, når du køber både TBF Performance Tee og TBF Performance shorts

 2. Undersøg mærkets retur- og byttepolitik: Selvom du kan finde en god pris på træningstøj, skal du også sørge for, at du kan returnere eller bytte tøjet, hvis det ikke passer eller ikke lever op til dine forventninger. Undersøg derfor altid mærkets retur- og byttepolitik inden du køber.

 3. Kig efter kvalitetsmaterialer: Når du køber træningstøj, er det vigtigt at kigge efter materialer af høj kvalitet, som er åndbare og svedtransporterende. Det kan være syntetiske materialer som polyester og elastan.

 4. Tjek onlinebutikker: Der er mange onlinebutikker, der sælger træningstøj til gode priser, og nogle af dem tilbyder endda gratis fragt og retur. Tjek forskellige onlinebutikker og sammenlign priser, inden du køber.

 5. Køb tøj i den rigtige størrelse: De fleste brands har størrelsesguides der kan vejlede og hjælpe med at finde den størrelse du har brug for. På den måde sikre du at ramme plet første gang.

Med disse tips kan du finde det bedste træningstøj til en god pris, uanset om du foretrækker at shoppe online eller i fysiske butikker. Husk altid at vælge kvalitet, undersøge mærkets ry og tjekke deres retur- og byttepolitik, inden du køber. God shopping og god træning!

Se vores udvalg af træningstøj her

Tilbage til blog