🎁 GRATIS FRAGT ved køb over 499kr

Nyheder

Find balancen mellem forældreskabet og træningen
Som nybagt far kan det være svært at finde tid til træning. Med planlægning, træning derhjemme og støtte fra andre fædre kan du opretholde en sund og aktiv livsstil. Balancer forældreskabet og træningen for bedre velvære.
Cykling - En fantastisk måde at forbedre dit helbred og træning
Cykling er en fantastisk måde at forbedre dit helbred og træning på. Det kan hjælpe med at styrke musklerne, forbedre din kondition og reducere stressniveauet. Cykling er også en fleksibel træningsform, der kan tilpasses dine individuelle behov og mål, og det er miljøvenligt.
Opnå dine træningsmål med disse 5 vigtige tips til sundhed og træning!
Artiklen giver en simpel og praktisk guide til, hvordan man kan forbedre sin træning og sundhed ved at følge en holistisk tilgang. Læseren vil lære, hvor vigtigt det er at have en plan og mål for træningen, inkludere kardiovaskulær træning og styrketræning, tage pauser og være vedholdende og tålmodig.
Infrarød saunatæppe til restitution: Optimer din træning
Lær hvordan et infrarødt saunatæppe kan hjælpe med at forbedre din restitution efter styrketræning. Opnå øget svedproduktion, blodgennemstrømning, syregrænser, mindskning af mælkesyre og forhindring af skader. Forbedr også din søvnkvalitet og øg dit stofskifte.
Atleter og vigtigheden af restitution: Fordelene ved et spaophold
Som enhver atlet ved, kan træning og konkurrence tage hårdt på krop og sind. Fra muskelømhed og træthed til stress og angst kræver kravene til atle...
5 fordele ved at spille badminton
Uanset om du spiller fast i en badmintonklub eller bare spiller en gang imellem, så vil du træne de fem fordele i større eller mindre grad. Badminton kan derfor indgå som en supplement til din styrketræning og evt. bruges i stedet for nogle af dine løbeture.
Hurtig og sund aftensmad
Hurtig og sund aftensmad!   Vi elsker at forkæle jer med lækre og hurtige retter, så her følger endnu en, som I hurtigt & nemt kan lave derhjem...
Sådan kickstarter du dit vægttab
Sådan kickstarter du dit vægttab Vi kender det alle sammen! De første par kilo må gerne forsvinde hurtigt, så motivationen boostes, og man får mod ...

Hvad kigger du efter?

Kurv