Job hos The Body Factory

The Body Factory søger en praktikant til at arbejde med markedsføring, SoMe, SEO, nyhedsbreve, events og kontakt til samarbejdspartnere, leverandører og kunder.

 

 

Vi søger en person under uddannelse som Markedsføringsøkonom, Serviceøkonom, International handel og markedsføring eller lignende med interesse for online marketing. 

Som praktikant hos The Body Factory vil du få mulighed for at arbejde med forskellige markedsføringsopgaver, herunder SoMe-strategi og -opsætning, SEO-optimering af vores hjemmeside samt udarbejdelse af nyhedsbreve. Du vil få mulighed for at planlægge og udføre events, ligesom du vil få ansvar for at sikre en effektiv kontakt til vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder. 

Vi forventer, at du har et godt overblik og er i stand til at arbejde selvstændigt med de opgaver, der bliver stillet. Du skal have en god forståelse af online marketing samt være fortrolig med SoMe-platforme som Facebook, Instagram mv. 

 

Hvis du har lyst til at være en del af et dynamisk team og få erfaring med online marketing, så send os din ansøgning til info@thebodyfactory.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!