Historien bag

The Body Factory er resultatet af to venners drøm om at fremstille kvalitets hverdags- og træningstøj, der i pasform og design passer til den aktive livsstil, løb, fitness og funktionel træning.

Vi har en baggrund fra elitesport, og vi ved, at kun det bedste er godt nok. Vi ved, hvad der skal til for at et produkt kan bruges til hård træning. Derfor kommer vores produkter igennem en omfattende test, hvor det skal leve op til vores standarder. Inden vi sætter et nyt produkt til salg, er der typisk testet 8-10 forskellige prototyper i en længere periode for at finde det bedste produkt.

Vi bestræber os efter at vedholde et stilrent og moderne design i nordisk kvalitet til gode priser. Vores filosofi er at kombinere kvalitets sportstøj i et stilrent design, tilpasset den aktive hverdag, produceret i markedets bedste materialer.

Gå på opdagelse i vores produktsortiment, hvor du vil finde et bredt udvalg af træningstøj. Heriblandt hoodies, T-shirts, long sleeves, træningsshorts og meget mere. Vi udvider løbende vores udvalg med nye spændende produkter og tilpasser altid sortimentet til vores kunder.

Produktet og bæredygtighed

Vores produkter er produceret i kvalitetsmaterialer, der lader kroppen præstere, ånde og bevæge sig uden at irritere.

Vi har fokus på klimaet og vores fælles fremtid, idet vi benytter os af bæredygtige materialer. Derfor er størstedelen af vores tøj produceret i økologisk bomuld. Vi kender vores leverandører og bidrager samtidig til at skabe danske arbejdspladser ved at have vores lager og fremstille størstedelen af vores tøj i Danmark. Udover den bæredygtige fremstillingsproces holdes vores CO2-aftryk på et laveste niveau, da afstanden fra fremstilling til kunde er kort.

Træningsunivers

The Body Factory sigter mod at skabe mere end blot et brand med træningstøj. Du kan derfor gå på opdagelse i vores trænings- og aktive TBF univers gennem vores Facebookside og Instagram. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, der indeholder alt fra ekstra tilbud og nye produkter til gode råd i træningscenteret.

Er du på jagt efter hverdags- og træningstøj til den aktive livsstil, der lader kroppen præstere, ånde og bevæge sig uden at irritere? – Så er The Body Factory det rette brand for dig.

TBF logoet gennem tiden

 • 2015

  The Body Factory blev sat til verden i 2015 og dette logo er måske det som de fleste kender til.

 • Under ombygning!

  2021

  The Body Factory fulgte med udviklingen på markedet og derfor blev det nye logo sat i verden.

 • 2022

  The Body Factory fik nye ejere og vi ønskede at skabe genkendelighed fra brandets storhedstid, hvorfra det nye logo trækker sine tråde.

1 af 3