Størrelsesguide og vaskeanvisninger

Script + Bold Tee

Vores Script og Bold T-shirts er muscle fit T-shirts. Det vil sige at de er strammere end en klassisk T-shirt. Gå derfor en størrelse op hvis du ønsker at de ikke skal være helt tætsiddende. Disse T-shirts indeholder elastan så de ikke krymper i vasken. Vi anbefaler at du vasker trøjerne inden brug.

Vaskeanvisning:

 

OBS! Trykket må IKKE stryges.

Heavy Work Tee

Vores Heavy Work T-shirt er i et lettere oversize fit. Derfor vil man typisk skulle vælge den størrelse man plejer før det sidder som tiltænkt. Ønsker man den oversize, bør man gå en størrelse op. Korte ærmer, stramt på top bryst men løst på maven og om livet. Den krymper en lille smule i vask. Vi anbefaler at du vasker trøjen inden brug.

Vaskeanvisning:

OBS! Trykket må IKKE stryges.

Essential Tee

Vores Essential Tee er i et oversize fit. Derfor vil man typisk skulle vælge den størrelse man plejer før det sidder som tiltænkt. Den er forvasket men den krymper en lille smule i vask første gang alligevel. Vi anbefaler at du vasker trøjen inden brug.

STØRRELSESGUIDE TRAENINGSTØJ
Vaskeanvisning:

OBS! Trykket må IKKE stryges.

Performance Tee

Vores Performance Tee er en tætsiddende mesh sportstrøje. Den er kort i ærmerne, sidder tæt på brystet, og er lidt mere løs omkring maven. Vi anbefaler, at man bruger den størrelse man plejer for at få et tætsiddende look, og vil man have den lidt løsere, bør man gå en str op.
Vaskeanvisning:

Performance Shorts + Reflective Shorts

Vores Performance Shorts er lavet i elastan og polyester hvilket gør at de giver sig når man bevæger sig i dem. Dit valg af størrelser kommer derfor an på hvorvidt du vil have dem løst eller tætsiddende. Vi anbefaler at man vælger den størrelse man plejer i shorts for den mest komfortable løsning (medmindre man har en stor booty, så gå en størrelse op).
Vaskeanvisning:
OBS! Trykket må IKKE stryges.

Hooded Long Sleeve

Vores Hooded Long Sleeve er normale i størrelsen. Vi anbefaler derfor, at du går med den størrelse, du normalt bruger i T-shirts/Trøjer. Vi anbefaler, at du vasker trøjen inden brug.

 

Vaskeanvisning:

OBS! Trykket må IKKE stryges.

Hoodies + Sweatshirts

Vores Hoodies og sweatshirts er normale i størrelsen, med god længde, som gør at vores trøjer falder perfekt på de fleste kroppe/faconer. Hvis du ønsker et løst fit anbefaler vi at du går en størrelse op. Vi anbefaler, at du vasker trøjen inden brug.

Hoodies:

Sweatshirts:

Vaskeanvisning:

OBS! Trykket må IKKE stryges.

Caps

Vores caps er lavet i unisize/allsize, hvilket betyder at du selv kan justere dem således at de passer perfekt til dit hoved.

Vaskeanvisning:

Straps

Vores straps er lavet i unisize/allsize, hvilket betyder at du selv kan justere dem således at de passer perfekt til dit håndled.

Vaskeanvisning: