TRÆNINGSØVELSE - ONE-ARM TRICEPS EXTENSIONS - Thebodyfactory.dk

TRÆNINGSØVELSE - ONE-ARM TRICEPS EXTENSIONS

TRÆNINGSØVELSE - ONE-ARM TRICEPS EXTENSIONS

Når du laver denne øvelse har du et isoleret fokus på at styrke din triceps muskelgruppe, og i takt med at du  opnår en stærkere triceps øger du også din stabilitet og styrke i dine skuldre og albuer.  Jeg kan specielt godt lide denne øvelse fordi man kan opnå tydelige resultater i muskeltilvæksten.

Til at begynde med placerer du dine fødder med en skulderbreddes afstand mellem dem og retter din ryg. Hold håndvægten i strakt arm over hovedet i startposition. Bøj i albuen så håndvægten sænkes ned bag nakken så langt som muligt. Stræk derefter armene igen. Overarmen skal være stationær mens underarmen bevæger sig. Jeg føler at jeg får mere ud af min træning hvis jeg har flere gentagelser med moderat vægt. Øvelsen bør køres eksplosivt på vej op og ca. 3 sekunders varighed hvor du hold igen på vej ned. Så snart startpositionen er nået, køres øvelsen igen. Herefter skifter du arm og gentager øvelsen.

Ud over denne klassiske basisøvelse kan du lave mange nyttige variationer så som at udføre den siddende på en bænk med et ryglæn til at støtte din ryg eller stående overhead extension med begge hænder på håndvægten. Du opnår uden tvivl også de bedste resultater ved ofte at variere dine øvelser.

Tilbage til blog