Verdensmester i OCR i aldersgruppen 20-29. - Thebodyfactory.dk

Verdensmester i OCR i aldersgruppen 20-29.

Jeg er en pige, som er havnet i en sport og i et job, som nok tiltrækker flere mænd end kvinder. Især i eliten hvor fordeling nok ligger på 20% kvinder og 80% mænd -og fred være med det. Jeg går bestemt ikke ind for, at der skal være en bestemt fordeling af mænd og kvinder, hverken i sport eller job. Jeg går ind for at man laver det, som man selv ønsker uanset hvad dit køn er. Nå ja, jeg er forresten personlig træner, og så arbejder jeg hårdt på at blive en af de bedste forhindringsløber i verden. 

De 6 hurtige om mig
Navn: Katja K. Christensen
Alder: 27 år
Bopæl: Aalborg 
Profession: Forhindringsløber og Personlig Træner 
Livret: Alt mad jeg ikke selv skal lave
Største bedrift: Verdensmester i OCR i aldersgruppen 20-29. 

Jeg altid været aktiv, men havde en periode i mit liv, hvor træning ikke var en del af det. Heldigvis kom jeg godt i gang med styrketræning, da jeg blev 19 år. Senere skiftede jeg til CrossFit, som så fik ført mig videre til forhindringsløb. Jeg bruger stadig alle træningselementer, fra styrketræning, CrossFit og forhindringsløb. På den måde har jeg skabt mig den form jeg er i nu.

Jeg elsker mit job og min sport. Ja, jeg lever af min hobby efter 5 år i kontorbrache. Min sport begyndte at fylde mere og mere og til sidst måtte jeg erkende, at jeg ikke kunne få et fuldtidsjob til at passe sammen med de mål jeg havde. Så jeg valgte at kombinere egen træning og træning af andre. 

Min sport betyder alt for mig og den er første prioritet lige nu. Nogen gange møder jeg nogen som slet ikke forstår mig, men det er okay, for det er min drøm ikke deres. 

Jeg husker engang en der kommenterede på min træning "husk nu, at du er en pige". Okay? Grundet mit køn skal jeg ikke løfte tunge vægte? Heldigvis lytter jeg sjældent til folks fjollede kommentarer, og forsatte selvfølgelig min træning. Faktisk mener jeg at alle burde styrketræne, men det er mest pga det sundhedsmæssigt aspekt. 

Mit råd: Hold dig aktiv og styrk din krop. Vælg den træning der motiverer dig og glem andres negative kommentarer. 

Har du lyst til at kaste dig ud i forhindringsløb, så gør det! (også selvom du er en pige) MEN.. Det kan være vanedannende ;) 

Det var lidt om mig. I vil høre meget mere fra mig løbende både om forhindringsløb (OCR) og meget andet 😊 

👊 Katja 
Tilbage til blog