"no Bullshit guide til abs". - Thebodyfactory.dk

"no Bullshit guide til abs".

Min egen tilgang til at træne mave, har ændret sig igennem årene. Jeg har efterhånden trænet i 11 år. I de første 5-6 år har jeg været vant til at træne mave ofte. Gerne hver 2. Gang og nogle gange trænede jeg mave hver gang.
Lad mig slå fast allerede nu, du kan ikke ændre genetikken i hvor mange abs du har. Om du får en 6-pack er genetisk. Du kan dog skabe mere dybde i muskulaturen, og tabe fedt for at fremme dine mavemuskler.


Jeg har som sagt trænet meget mave førhen, det har givet mig en god dybde i mine abs. I dag træner jeg dog ikke lige så meget mave som før, jeg fokuserer mere på min kost. Har du en fedtprocent på 20% kan du træne alt det mave du vil, men dine abs vil ikke være visuelle pga. Den højere fedtprocent.
Min tilgang til træning af mave i dag er 2-3 gange ugentlig. Jeg har meget fokus på bevægelsen under udførelse af øvelsen. Jeg bruger en teknik hvor jeg puster ALT luft ud når jeg kontrahere i maven.

 

Læs også: Opnå hypertrofi og se resultater af din styrketræning


Jeg har meget mind to muscle connection. Jeg er FOKUSERET under øvelsen og jeg har ikke mit hovede/tanker alle mulige andre steder.
Øvelserne varierer, men jeg har ofte 1-2 faste øvelser. Jeg vil råde alle til at finde nogle øvelser, som er noget der tiltaler dig, øvelser DU finder gode. Tænk ikke på hvad alle andre gør, men find hvad der virker for dig.
Kør 3-4 sæt og reps til failure. Når følelsen af at det "syre" til i maven mærke, så har i opnået en god rep range.
Kombiner mave træning med lidt cardio, evt. HIIT plus en sund og varieret kost og masser af vand, så er du godt på vej til at opnå en flot mave.

Tilbage til blog