Torsdags tanker - by Daniel Kielgast - Thebodyfactory.dk

Torsdags tanker - by Daniel Kielgast

Jeg har de sidste par dage gået med tanken om at opstarte et nyt projekt.
Om det bliver ”viralt” eller ej, det kan man aldrig spå. Det er i sidste ende heller ikke det der betyder noget, men mere hvad det kommer til at gøre for mig.

Jeg har i en længere periode fulgt en masse interessante og inspirerende mennesker på Youtube, markedet for Vlog er selvfølgelig kæmpe i USA og det har givet mig lysten til at prøve kræfter med det selv.
Da Danmark er et lille land og mange slet ikke har den interesse for at ”nørde” træning, kost, teknik osv. Så bliver mine Vlog’s selvfølgelig på engelsk.


Min overordnede tanke er sådan set at åbne døren endnu mere til min filosofi og udførelse af træning. Min tilgang til kost samt give jer en bedre forståelse af de forskellige trænings teknikker.


Dermed ikke sagt, at min måde er den eneste rigtige måde, men det er MIN måde at gøre tingene på. Der ligger selvfølgelig en masse timers læsning, praktisk erfaring med 11 års træning, eksperimentering af kost på egen krop osv. bag alt det her. Jeg håber ligeledes at kunne slå en masse myter i stykker, som er pænt fast forankret i fitness verden. Der er kommet SÅ mange falske ”sætninger”, som ”morgenmad er det vigtigste måltid på dagen” eller, ”du kan kun optage så og så meget protein, i det og det tidsrum”. En masse bullshit som intet videnskab har bag sig. Jeg siger ikke, at jeg er Ph.d. inden for ernæring eller træning, den titel vil jeg på ingen måde tage på mig, MEN jeg har dog mange års erfaring, som jeg kan dele ud af. Jeg har begået mine fejl og levet efter de ”hellige skifter” med 6-7 måltid om dagen, low carb diæter osv. osv.
Point being, kan I lære af mine fejl og accelerere jeres træning samt tilegne jer viden, som jeg ville ønske, at jeg havde gjort i de første år af min træning, så er mit arbejde gjort.

 

Læs også: Opnå hypertrofi og se resultater af din styrketræning


Udover dette, så bliver videoerne af min træning ligeså meget for min egen skyld, så jeg kan sidde og analysere på min egen teknik og på den måde forbedre mig - for i min verden kan man altid forbedre sig.

Indenfor de næste par uger vil vi uploade de første af Daniels Vlog's - og I kan godt glæde jer! :-)

- Daniel Kielgast

Tilbage til blog