En dag i mit hoved - BY Daniel Kielgast. - Thebodyfactory.dk

En dag i mit hoved - BY Daniel Kielgast.

Påsken er for alvor over os, solen skinner, og himmelen er skyfri.

Jeg stod i dag op kl. 7 (afsluttede mit sidste måltid i går kl. 21) og lavede en kande grøn the, som jeg nu gør hver morgen. Som enhver anden morgen satte jeg mig til at læse lidt omkring kost, mens jeg drak min the.


Efter jeg havde færdiggjort de forskellige pligter, som jeg nu havde givet mig selv, valgte jeg at gå en tur ud i det skønne vejr. Dagligt går jeg altid 1-2 ture, da jeg finder det som et frisk pusterum i en travl hverdag. Det er også et tidspunkt, hvor jeg kan få lov at rense hovedet og filosofere lidt over livet.

 

Jeg gik forbi den lokale kaffebar og bestilte en ”Americano” – to go. Mens jeg sidder og skriver det her går det igen op for mig, hvor styret vi mennesker er af vaner og rutiner.

Jeg er i en periode i mit liv nu, hvor de her gåture og ”Americano’en” er en fast del af min hverdag. Kaffen bruger jeg strategisk sammen med mit intermittent fasting (IF) for at lindre sult.

Men andre rutiner er fastforankret i os. Morgenritualer, de ting vi handler, den vej vi går inde i supermarkedet, når vi handler. Tænk over det engang.. Går du ikke den samme vej, hvis ikke hver gang, så næsten hver gang - du er inde og handle?

Det gør vi, fordi de varer, som vi er vant til at købe, ligger på den sti, vi har valgt igennem butikken. Men de ting, vi gør i vores dagligdag, er ofte styret af vaner og rutiner - vi er bare ikke bevidste om det. Når først man bliver bevidst om det, begynder man også at forstå sig selv bedre og begynder at kunne påvirke de ting, man gør - i den retning man gerne vil.

 

Læs også: Den bedste vej til vægttab

 

Da jeg har købt min Americano går jeg en tur op igennem Boulevarden i Aalborg - her finder jeg mig en bænk i solen og nyder min kaffe, mens jeg sidder og studerer de mennesker, der går forbi. En ældre dame sætter sig ved siden af mig og vi kigger på hinanden og smiler. Da jeg sidder og kigger på alle de andre mennesker, der går forbi mig - ser jeg ingen glæde i mange menneskers ansigt. Det er som om at livsglæden er suget ud af dem. SOLEN SKINNER, hvordan kan dét ikke få en til at smile?.. ¨

 

Min ´tese´ er at alt for mange mennesker lever et liv i dag, som de reelt ikke har lyst til at leve. Forstå mig ret, jeg siger ikke, at de er trætte af livet (selvom det nogle gange virker sådan på nogle menneskers kropssprog) Men jeg tror, at mange mennesker engang har haft en drøm om noget, men den drøm har de ligeså stille sluppet lidt efter lidt. Det har de gjort, fordi de har fulgt samfundets & normers retning. De har glemt at stoppe op og lytte til sig selv, følge sin intuition og sit hjerte. Dermed har de også mistet en vis gnist i livet, en vis glæde som man opnår, når man laver ting man elsker.

 

Læs også: Opnå hypertrofi og se resultater af din styrketræning

 

Men er du i et arbejde, som du ikke nyder at arbejde med, så sårer du kun dig selv. Du kan godt leve et liv sådan, men du vil aldrig leve et rigt og lykkeligt liv på den måde. Well.. Det var bare nogle tanker, jeg gjorde mig, lad mig vide, hvad du mener?

Nu er det tid til at bryde min faste med en kæmpe skål havregrød og MASSER af bær og mandler ovenpå - lækkert.

 

- Daniel Kielgast

Tilbage til blog