🎁 GRATIS FRAGT ved køb over 499kr

Nyheder

Træningsøvelsen pullups: Sådan får du stærke rygmuskler
Lær at udføre pullups og opbyg styrke i din ryg og skuldermuskulatur med denne artikel, der giver tips til gradvis træning og samarbejde med en træningspartner. Få den stærke og sunde krop du altid har ønsket dig.
Cykling - En fantastisk måde at forbedre dit helbred og træning
Cykling er en fantastisk måde at forbedre dit helbred og træning på. Det kan hjælpe med at styrke musklerne, forbedre din kondition og reducere stressniveauet. Cykling er også en fleksibel træningsform, der kan tilpasses dine individuelle behov og mål, og det er miljøvenligt.
Gode råd til løbetræning i udlandet
At løbe i udlandet kan være en fantastisk oplevelse for alle slags løbere, uanset om du er nybegynder eller en erfaren løber.
Opnå dine træningsmål med disse 5 vigtige tips til sundhed og træning!
Artiklen giver en simpel og praktisk guide til, hvordan man kan forbedre sin træning og sundhed ved at følge en holistisk tilgang. Læseren vil lære, hvor vigtigt det er at have en plan og mål for træningen, inkludere kardiovaskulær træning og styrketræning, tage pauser og være vedholdende og tålmodig.
Det bedste træningsudstyr til dig der træner derhjemme
At træne derhjemme er blevet mere populært end nogensinde før – og med rigtig god grund. Hjemmetræning giver dig nemlig frihed til at træne når som...
Løb og styrketræning – den perfekte kombination for sundhed og velvære
Løb og styrketræning er en fantastisk kombination, der giver dig mulighed for at opnå både sundhed og velvære. Denne kombination vil forbedre din f...
5 fordele ved at spille badminton
Uanset om du spiller fast i en badmintonklub eller bare spiller en gang imellem, så vil du træne de fem fordele i større eller mindre grad. Badminton kan derfor indgå som en supplement til din styrketræning og evt. bruges i stedet for nogle af dine løbeture.
Hvilke sko skal man vælge?

Vi har lavet en lille guide til hvad vi anbefaler til en række forskellige træningsformer.

 

5 nemme måder at kickstarte dine biceps på
Hvis du vil have fornøjelsen af et par store arme, så se disse 5 nemme måder at kickstarte dine biceps på.

Hvad kigger du efter?

Kurv